Източник lamqta.comОвен  Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят

...
Източник lamqta.comОвен  Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Големи финансови загуби застигат една от зодиите, друга пък място няма да си намери заради ...

Източник lamqta.com

Овен 
Овните би трябвало да са подготвени за финансови загуби. Денят може да бъде обвързван с нещо, което да провокира намаляване на заплатата, санкции, загуби и други прочие неприятни сърпрайзи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни настоятелен сътрудници. Освен това, професионалните Ви позиции напълно не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще създадат всичко допустимо, с цел да скапват деловата Ви известност. Общуването с околните ще даде опция добре да отпочинете и прелестно да прекарате времето си. Само че би трябвало да сте на ясно, че надали приятелите и роднините ще схванат, какъв брой съществени са Вашите проблеми и какви са техните аргументи. Затова и не се надявайте на потребни препоръки. 

Телец

Не се опасявайте да измененията кръга си на другарство: новите запознанства ще се окажат рядко забавни и сполучливи. Може да стартирате всевъзможни взаимни планове, да обсъждате условия за съдействие, да се заемате с нещо ново, изискващо креативен метод. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното другарство, толкоз по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето омагьосване. Само че комплиментите и знаците на внимание не би трябвало да Ви карат да забравяте за здравия разсъдък. Нови сантиментални връзки през днешния ден могат да стартират единствено тези от вас, които нямат никакви отговорности.
 

Близнаци

В дадения миг ще Ви бъде доста мъчно да намерите даже и най-крехкия баланс сред Вашия публичен и персонален живот и по тази причина не се стеснявайте, да се обърнете за съвет тези, които към този момент са минали през това, през което Вие преживявате в този момент. Усилията си насочете в прецизно следване на своя път, и не обръщайте внимание на това, което се страхувате че другите хора чакат от Вас. Разбира се, че носите отговорност за това, което става сега, само че единствено до избрана степен...
 

Рак

През този ден няма да Ви бъде елементарно да намерите общ език с родителите, или с колегата си по брак, а също със застрахователния сътрудник, фамилния доктор, юриста или непрекъснатия настоятелен сътрудник.Независимо от това, ще би трябвало доста да се обвържете, защото в този миг се намирате в подвластно, подчинено състояние. Приемете налаганите Ви ограничавания и пробвайте да намерите в тази обстановка и положителните страни. В същото време би трябвало да избягвате и депресивните настроения и по-добре да се грижите за своето здраве(без да търсите освен това извънреден комфорт).
 

Лъв

Намирате се в пика на креативната си интензивност и действате неуморимо, с помощта на гениите си. Погрижете се, да имате към себе си почтени фенове, а на един от тях следва да изиграе доста значима роля в по-нататъшния Ви живот. Сега Ви движи освен буйната фикция, само че и суетност, а това може да стане причина както за главозамайващи триумфи, по този начин и за обидни дефекти. Следете по какъв начин се развива обстановката и не изпускайте самодейността - през днешния ден може да бъдат поистигнати блестящи резултати в действия, кото за Вас са доста значими. Много е значимо, да не изпуснете своя късмет.
 

Дева

Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.
 

Везни

Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия обичан човек, защото преди всичко за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте задоволени, само че къде ще бъде тогава Вашата половинка?...Май това не е известно никому...
 

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
 

Стрелец

Днес сте доста стремителни: не вървите, а напряко летите в живота, увличайки със себе си тези, на които духът на приключенията не им е непознат. Привлекателни сте и излъчвате омагьосване, което неизбежно работи на дейните, ярки и необикновени хора. „ Сивите ” хора нямат място до Вас. Въпреки огромното количество разнородни събития, денят няма да се окаже изтощителен. Текущите задания ще решавате хазартно, а ненадейно зародилите трудности ще преодолявате въодушевено. 
 

Козирог

Позволете на любознанието да управлява Вашите решения. Възможно е в последна сметка да се окажете на доста забавно място. Сега нямате ясно определен път, по който би трябвало да вървите и по тази причина се отърсете от своята привична рутина и тръгнете против приключенията. Дори и да имате единствено един свободен час, посветете го на проучване на нови територии. Това може да бъде дори нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови хрумвания, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътешестване.
 

Водолей

От дълго време Ви се желаят близки и доверителни връзки. Понякога всеки би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от на никое място. Сега е най-подходящото време да се огледате в близост си и да потърсите хора, чийто метод на мислене Ви е непосредствен. Защо не планирате нещо като игра на тенис или колекция на пица, с цел да укрепите зародилата посред ви връзка? Само ще се радвате на това, което ще се получи като резултата.
 

Риби

Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР